Aktepe İlkokulu
AKTEPE KÖYÜ NO 1 PATNOS / AĞRI
Okul Müdürü05075472499

VİZYON

İstiyoruz ki; Öğrencilerimiz ve çalışanlarımız Aktepe Yatılı Bölge Ortaokulunda bulunmaktan gurur duysun. Aktepe Yatılı Bölge Ortaokullu olmak bir ayrıcalık olsun. Yetiştirdiğimiz her öğrenci hayatın zorlukları karşısında kendine yetebilsin. Aktepe yatılı bölge ortaokulu mezunları ülke yönetiminde söz sahibi olsun. Okulumuzda çalışanlar ve öğrenciler doğruları yaptıklarında ortaya çıkabilecek sonuçlardan korkmasınlar ve gerçekleri yerine getirirken endişeleri olmasın. Öğrencilerimiz çağın değişen ve yenilenen bilgilerini yakalamayı, edinilen bilgileri yaşamında kullanabilmeyi öğrensin. Okulumuz her yıl yenilenerek gelişen çevreye destek ve öncü olsun. Her veli, okulumuzda öğrencisine öğrenmesi için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Gençler yetenekleri doğrultusunda, yönlendirici eğitim alarak yetişsinler. Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Okulumuz emsalleri arasında her gün daha iyi "en iyi" olmak için çalışacaktır.

MİSYON

İnanıyoruz ki; Biz okulumuzun başarısını artırmak için işbirliği yapan sorumluluk alan, verimli çalışan bir ekibiz. Biz öğretmen, öğrenci, veli ve yardımcı personelden oluşan Aktepe Yatılı Bölge Ortaokulu ailesiyiz. Biz güler yüzlü yetenekli, enerjili, coşkulu, üretken ve iyi bir okuluz. Kendimize ve arkadaşlarımıza güvenip, birbirimizi kollarız. Biz daha iyi olmak için birbirimizi yüreklendiririz. Sosyal etkinliklerde bulunmak eğitimimizin önemli bir parçasıdır. Öğretmenlerimiz öncelikle tutum ve davranışlarıyla öğrencilere yön verirler. Öğrencinin anne baba ile arasında bir iletişim köprüsüdür. Her öğrenci kendine özgü özelliklere sahiptir, biriciktir. Bu nedenle bireysel özeliklerine göre öğretilebilir ve eğitilebilirler. Öğrencilerin dersi sevmeleri öncelikle ilkemizdir, eğitimde değişen ve gelişen teknolojiyi kullanmaya mecburuz. Ana hedefimiz çocuklarımıza Türkçe´yi en güzel şekilde kullanmayı öğretmektir. Öğrencilerde bizim kadar doğru karar verebilirler.

Öğretim Şekli :TAM GÜN EĞİTİM

TAM GÜN EĞİTİM

08.00-14.20

Öğretmen servisi, köy dolmuşu ve taksi ile ulaşum mümkündür.

il merkezine 120, ilçe merkezine 30 km uzaklıktadır

Aktepe Köyü, Patnos/AĞRI